Απολαύστε κινηματογραφική εμπειρία θέασης σε μεγάλες ίντσες με τη νέα προωθητική ενέργεια της LG

LG_Oled-&-NanoCell-Bundle-Promo-Sep-'20-facebook

 

Αν αναζητάτε κινηματογραφική απόλαυση σε μεγάλες ίντσες, η LG έχει τη λύση! Μέσα από τη νέα προωθητική της ενέργεια, που συμπεριλαμβάνει OLED και NanoCell τηλεοράσεις, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές με υψηλή ευκρίνεια και ανάλυση και να αποκτήσετε ταυτόχρονα ένα μοναδικό δώρο! Συγκεκριμένα, από τις 7 Σεπτεμβρίου έως και τις 15 Οκτωβρίου 2020 ή και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά μιας OLED ή NanoCell τηλεόρασης, παίρνετε δώρο μια επιπλέον LG TV, entry μοντέλο 4Κ έως 65 ίντσες. 

Στην προωθητική ενέργεια συμπεριλαμβάνονται τα παρακάτω μοντέλα τηλεοράσεων: 

  • OLED88ZX9LA & OLED77ZX9LA με δώρο μια 65’’ τηλεόραση, entry μοντέλο 4K
  • OLED77GX6LA, OLED77CX6LA & 75NANO996NA με δώρο μια 55’’ τηλεόραση, entry μοντέλο 4K
  • 86NANO916NA, 65NANO996NA & OLED65WX9LA,  με δώρο μια 49’’ τηλεόραση, entry μοντέλο 4K 
  • 75NANO916NA, 65NANO956NA, OLED65CX6LA, OLED65GX6LA & OLED55GX6LA με δώρο μια 43’’ τηλεόραση, entry μοντέλο 4K 
  • OLED55CX6LA με δώρο μια 32’’ HD τηλεόραση 

Οι OLED τηλεοράσεις χάρη στα αυτοφωτιζόμενα pixels, αποδίδουν τέλεια το απόλυτο μαύρο και δημιουργούν πιο έντονα χρώματα, προσδίδοντας βάθος στην εικόνα. Επιπλέον, χάρη στον αναβαθμισμένο αλγόριθμο «deep learning AI»  του έξυπνου επεξεργαστή α9 3ης γενιάς, οι εικόνες αποδίδονται με απίστευτη λεπτομέρεια που κόβουν την ανάσα και ο ήχος είναι καθηλωτικός. Με την πιο πρόσφατη προσθήκη των OLED GTen (GX) τηλεοράσεων, που εφαρμόζουν απόλυτα στον τοίχο, οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν ένα πραγματικό έργο τέχνης στο σαλόνι τους και να απολαύσουν ανώτερη ποιότητα εικόνας. Επιπλέον, με την απόκτηση της νέας OLED CTen (CX) τηλεόρασης, το gaming γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό και τα γραφικά των παιχνιδιών αποδίδονται σε πιο υψηλή ανάλυση. 

Εξίσου προηγμένα χαρακτηριστικά ενσωματώνουν και οι LG NanoCell τηλεοράσεις καθώς αναπαράγουν αληθινά χρώματα, εφαρμόζοντας νανοσωματίδια 1 nm. Ακόμη, με το Nano Black και την τεχνολογία Full Array Dimming, ελέγχονται με ακρίβεια οι μονάδες οπίσθιου φωτισμού, αποδίδοντας βαθύτερο μαύρο.  Πλέον, σε ανάλυση 8K, οι Nanocell τηλεοράσεις αποδίδουν απίστευτη ποιότητα εικόνας με βελτιωμένη πιστότητα χρωμάτων. 

Τέλος, και οι δύο σειρές τηλεοράσεων υποστηρίζουν το Dolby Vision HDR, την πιο δημοφιλή και προηγμένη λύση HDR που αποδίδει με ακρίβεια κινηματογραφικές εικόνες ενώ σε συνδυασμό με το Dolby Atmos φέρνουν τον κινηματογραφικό ήχο στο σπίτι, όπως ποτέ άλλοτε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη προσφορά οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της LG στο 8000 0810 (από σταθερό).