H LG εντυπωσίασε στην Innofest Europe 2018 με το νέο στεγνωτήριο ρούχων

Η επαναστατική αντλία θερμότητας DUAL Inverter Heat Pump™ εξισορροπεί την ενεργειακή αποτελεσματικότητα και την απόδοση για άψογα και γρήγορα αποτελέσματα

Λευκωσία, 20 Νοεμβρίου 2018 — Η LG Electronics (LG), παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία φροντίδας των ρούχων, παρουσίασε το νέο στεγνωτήριο ρούχων (RC90U2AV2W) στην Innofest Europe 2018. Η φετινή έκθεση αποτέλεσε μια πρώτη ευκαιρία τόσο για τους συνεργάτες της όσο και για τα ΜΜΕ να γνωρίσουν το προϊόν που ενσωματώνει την κορυφαία τεχνολογία inverter και προσφέρει καινοτόμα απόδοση που το κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Η LG κατανοώντας την επιθυμία των καταναλωτών να αξιοποιούν στο έπακρο τις δυνατότητες των στεγνωτήριων τους, μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση ενέργειας αλλά και να προστατεύουν την ποιότητα των ρούχων τους, ανέπτυξε το νέο στεγνωτήριο, το οποίο χάρη στην αντλία θερμότητας με την πρωτοποριακή τεχνολογία DUAL Inverter Heat Pump™ επιτυγχάνει ενεργειακή απόδοση Α+++ -10%. Ο ταχύτερος χρόνος στεγνώματος και η βελτιωμένη απόδοση γίνονται πραγματικότητα χάρη στους δύο συμπιεστές που ταυτόχρονα συμπιέζουν το ψυκτικό μέσο. Ο Συμπιεστής Duel Inverter διαθέτει μια σειρά Eco Hybrid λειτουργιών, όπως η λειτουργία Energy Mode που εξοικονομεί ενέργεια και η λειτουργία Time Mode που διαθέτει έναν εντυπωσιακά γρήγορο κύκλο στεγνώματος (18 λεπτά/κιλό).

Οι χρήστες των στεγνωτηρίων συχνά φοβούνται πως τα ρούχα τους φθείρονται κατά τη διάρκεια του κύκλου στεγνώματος, μια ανησυχία που πλέον με την τεχνολογία Heat Pump™ εξαλείφεται. Το νέο στεγνωτήριο διατηρεί χαμηλή τη θερμοκρασία για να ελαχιστοποιεί τη συρρίκνωση και τη φθορά σε όλα τα είδη ενδυμάτων, από ευαίσθητα υφάσματα, όπως τα εσώρουχα, μέχρι πιο βαριά ρούχα, όπως οι μάλλινες ζακέτες. Η συσκευή είναι επίσης εξοπλισμένη με το πρόγραμμα Φροντίδα Αλλεργιών, που μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμο στα LG πλυντήρια ρούχων, το οποίο μειώνει κατά 99,9% τις αλλεργιογόνες ουσίες όπως τα ακάρεα σκόνης, τα αλλεργιογόνα των κατοικίδιων ζώων και τη γύρη και εξασφαλίζει την καθαριότητα και την υγιεινή των ενδυμάτων για όλη την οικογένεια (1). Οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν την Dual Hygiene Care από την αρχή μέχρι το τέλος του κύκλου στεγνώματος με το πρόγραμμα Φροντίδα Aλλεργιών που είναι εγκατεστημένο τόσο στο πλυντήριο ρούχων όσο και στο στεγνωτήριο της LG.

 

LG New Dryer prepped to wow 1

 

Επιπλέον, οι δύο κύριες τεχνολογίες της LG που διαθέτει το εκπληκτικό νέο στεγνωτήριο, ο DUAL Inverter Συμπιεστής και το Inverter Μοτέρ, υποστηρίζονται από δεκαετή εγγύηση εξασφαλίζοντας έτσι την μακροχρόνια ανθεκτικότητά του.

Η υψηλή απόδοση και αποτελεσματικότητα του νέου στεγνωτηρίου οδηγούν σε αύξηση της ευκολίας χρήσης. Ο Συμπυκνωτής Αυτόματου Kαθαρισμού εξαλείφει την ανάγκη για χειροκίνητο καθαρισμό και συντήρηση καθώς με την αυτόματη έκπλυσή του αφαιρούνται χνούδια και σκόνη που συγκεντρώνονται στον συμπυκνωτή. Η Sensor Dry τεχνολογία ανιχνεύει την υγρασία στα ρούχα και αυτόματα ρυθμίζει το βέλτιστο χρόνο στεγνώματος και θερμοκρασία που χρειάζεται. Επίσης, είναι ιδανικό για ευρωπαϊκά σπίτια με περιορισμένους χώρους καθώς με την Αναστρέψιμη Πόρτα, ο χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει την πόρτα του στεγνωτηρίου είτε δεξιά, είτε αριστερά, ανάλογα με τις ανάγκες του.

 

LG New Dryer prepped to wow 2

 

Φυσικά, καμία LG συσκευή δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς τη δυνατότητα σύνδεσης με την εφαρμογή SmartThiQ® και το Wi-Fi. Οι δύο λειτουργίες επιτρέπουν τον απομακρυσμένο έλεγχο του νέου στεγνωτηρίου, τη διάγνωση προβλημάτων και το έλεγχο της κατάστασης λειτουργίας του μέσω μιας συνδεδεμένης συσκευής, ενώ κατευθείαν από το smartphone του ο χρήστης μπορεί να «κατεβάσει» επιπλέον μέχρι και δεκαέξι προγράμματα όπως Ρούχα Γυμναστηρίου, Φρεσκάρισμα Κουβερτών, Εσώρουχα και Ελαχιστοποίηση Ζαρών. Τέλος, το νέο στεγνωτήριο της LG διευρύνει τις επιλογές των χρηστών καθώς λειτουργεί παράλληλα με τα πλυντήρια ρούχων της εταιρείας όπως και με το MINIWash για να προσφέρει μια ευρεία γκάμα λύσεων που προσαρμόζεται σε κάθε ανάγκη.

 

«Παρουσιάσαμε το νέο στεγνωτήριο στους καταναλωτές μας στην Ευρώπη» δήλωσε ο Song Dae-hyum, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solutions Company. «Το νέο μας στεγνωτήριο είναι εξοπλισμένο με την επαναστατική αντλία θερμότητας DUAL Inverter Heat Pump™ για μέγιστη απόδοση και αποδοτικότητα. Το υψηλό επίπεδο φροντίδας και αφοσίωσης που προσφέρει η LG για τη βελτίωση της ευκολίας των χρηστών μας, μας έχει οδηγήσει στο να είμαστε οι πρωτοπόροι του κλάδου και θα συνεχίσει να μας παρακινεί για να εξελισσόμαστε».

(1) Πιστοποίηση από τo Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών (BAF) για την αφαίρεση των 99,9% των αλλεργιογόνων.