IFA 2019: Η επαναστατική τυλισσόμενη τηλεόραση της LG επαναπροσδιορίζει τον χώρο σας

Ετοιμαστείτε να αλλάξετε στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τον χώρο σας, με την καινοτόμα τυλισσόμενη τηλεόραση της LG.

Φέτος, η καινοτομία στην εμπειρία θέασης έρχεται με τη μορφή της LG SIGNATURE OLED TV R, η οποία ξεχώρισε ως μοναδική καινοτομία στην έκθεση IFA, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο νωρίτερα, αυτόν τον μήνα. 

Αλλά, πέρα από το να είναι το επίκεντρο της προσοχής σε αυτήν τη δημοφιλή διοργάνωση- τη γιορτή των καινοτόμων τεχνολογιών- η τυλισσόμενη τηλεόραση της LG έχει τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο χαλαρώνουμε, διασκεδάζουμε, εργαζόμαστε και απολαμβάνουμε τον χώρο μας στο μέλλον. 

Τι είναι η τυλισσόμενη τηλεόραση;

Η τυλισσόμενη τηλεόραση είναι πολύ πιθανόν η πιο συναρπαστική τηλεόραση OLED της LG αυτή τη στιγμή, παρέχοντας τη δυνατότητα αλλαγής διαστάσεων ή ακόμα και πόκρυψης της οθόνης, ανάλογα με την ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε.

ifa-2019_lg-magazine_ifa-rollable-tv-sub-img2

ifa-2019_lg-magazine_ifa-rollable-tv-sub-img1

Σε λειτουργία πλήρους θέασης, η αξεπέραστη αντίθεση, το βάθος και η πιστότητα (χαρακτηριστικά που διαθέτουν όλες οι τηλεοράσεις της LG) απλώς σας καθηλώνουν. Δοκιμάστε έναν διαφορετικό τύπο ψυχαγωγίας, μεταβαίνοντας στη λειτουργία Line View, όπου το μεγαλύτερο μέρος της τηλεόρασης τυλίγεται στη βάση της, αφήνοντας μόνο μια κομψή οθόνη, στην οποία φαίνονται οι μουσικές επιλογές σας, η ώρα ή ακόμα και οι αγαπημένες σας φωτογραφίες. 

Τέλος, για να βιώσετε την απόλυτη εμπειρία θέασης που προσφέρει η τυλισσόμενη τηλεόραση, απλώς ‘αποχαιρετήστε’ την με το Zero View και παρακολουθήστε την να εξαφανίζεται μέσα στη βάση, δίνοντάς σας με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε καλύτερα τον χώρο σας.

Δημιουργώντας τον τέλειο χώρο διαβίωσης

Η απόλυτη ευελιξία της τυλισσόμενης τηλεόρασης συμβάλλει στη δημιουργία ενός χώρου διαβίωσης που έχει όλα τα πλεονεκτήματα μιας υπερσύγχρονης τεχνολογίας, χωρίς κανένα μειονέκτημα. 

Αυτό ακριβώς αναδείχθηκε στη διοργάνωση της IFA, όπου σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο της LG, με γραφείο, κινηματογραφική αίθουσα και ανοιχτό σαλόνι και κουζίνα, παρουσιάστηκε ολόκληρη η σειρά προϊόντων Furniture Concept Appliances της LG. Πρόκειται για όμορφα σχεδιασμένες συσκευές που συνδυάζουν την υπερσύγχρονη τεχνολογία με την εμφάνιση, την αίσθηση και τις λειτουργίες της οικιακής διακόσμησης. 

Από την τυλισσόμενη τηλεόραση στο ψυγείο, τον ιονιστή και το ηχοσύστημα, όλα έξυπνα "μεταμφιεσμένα" σε έπιπλα, η καινοτομία της LG αποτελεί απόδειξη ότι η τεχνολογία μπορεί να βελτιώσει τον χώρο διαβίωσής σας χωρίς να κυριαρχήσει στο σπίτι σας.

ifa-2019_lg-magazine_ifa-rollable-tv-sub-img4

ifa-2019_lg-magazine_ifa-rollable-tv-sub-img8

ifa-2019_lg-magazine_ifa-rollable-tv-sub-img5

ifa-2019_lg-magazine_ifa-rollable-tv-sub-img9

Μια τηλεόραση για σύγχρονους χώρους

Με την τυλισσόμενη τηλεόραση, η LG εξέλιξε μια τηλεόραση κατασκευασμένη για σύγχρονους χώρους, οι οποίοι, στην εποχή μας, εξυπηρετούν πολυάριθμους σκοπούς: από το δείπνο και την ψυχαγωγία μέχρι την εργασία και τη χαλάρωση.

Από την έλευση της τηλεόρασης σε πολλά σπίτια τη δεκαετία του 1940, η τεχνολογία συνέχιζε να παίζει σημαντικό ρόλο στη μετατροπή του χώρου διαβίωσης σε επίκεντρο του σπιτιού. Σήμερα, το σαλόνι έχει εξελιχθεί σε χώρο ανοικτού τύπου, όπου η έξυπνη τεχνολογία βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα της ζωής μας. 

Ατενίζοντας το μέλλον, η τάση αυτή μοιάζει ασταμάτητη, με την πρωτοποριακή τεχνολογία να έχει μεγαλύτερο λόγο στο πώς περνάμε τον χρόνο μας στους διάφορους χώρους διαβίωσης. Η τυλισσόμενη τηλεόραση σχεδιάστηκε ακριβώς με αυτή τη σκέψη στο μυαλό, δηλαδή ως μια τηλεόραση την οποία μπορείτε να βιώσετε με διαφορετικούς τρόπους. 

 

ifa-2019_lg-magazine_ifa-rollable-tv-sub-img7

Το μέλλον είναι OLED

Η τυλισσόμενη τηλεόραση έγινε πραγματικότητα χάρη στην τεχνολογία OLED, η οποία όχι μόνο επιτυγχάνει πολύ πιο ανώτερη εικόνα από τις οθόνες LED και LCD, αλλά ανοίγει και την πόρτα στην καινοτομία κατά την κατασκευή της ίδιας της τηλεόρασης. 

Χάρη στην κατασκευή εκατομμυρίων απίστευτα μικρών και ευέλικτων διόδων, η τεχνολογία OLED βοηθά την LG στη δημιουργία τηλεοράσεων που προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία θέασης χωρίς συμβιβασμούς. 

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς η LG αλλάζει τα δεδομένα με τις OLED τηλεοράσεις της, τις οποίες παρουσίασε και στην IFA, επισκεφθείτε τον ιστότοπο της LG εδώ.

Life’s Good!

 

OLED TVs

Πηγή LG