Κάρφωσε στις μεγάλες ίντσες αγοράζοντας τηλεοράσεις LG!

Κάρφωσε στις μεγάλες ίντσες αγοράζοντας τηλεοράσεις LG!

Banner-for-tv-offer

 

Το να παρακολουθεί κανείς τα αγαπημένα του τηλεοπτικά προγράμματα και ιδιαίτερα αθλητικούς αγώνες σε μια μεγάλη οθόνη, είναι πραγματική απόλαυση. Αυτό το γνωρίζει η LG και επιδιώκοντας να σας προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία θέασης, σας ανταμείβει με μια μοναδική προωθητική ενέργεια. Τώρα μπορείτε με την αγορά μίας LG NanoCell τηλεόρασης να αποκτήσετε μια δεύτερη τηλεόραση, μία προσφορά που θα ισχύει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου ή και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Έτσι, το διάστημα διεξαγωγής του Παγκόσμιου Κυπέλλου Μπάσκετ, θα έχετε τη δυνατότητα να βιώσετε τον παλμό των αγώνων μέσα από τις κομψές LG NanoCell τηλεοράσεις οι οποίες ενσωματώνουν κορυφαίες τεχνολογίες, όπως την τεχνολογία NanoCell που ενισχύει την καθαρότητα των χρωμάτων χρησιμοποιώντας νανοσωματίδια μεγέθους 1nm. Παράλληλα, διαθέτουν τη λειτουργία Nano Accuracy, χάρη στην οποία επιτυγχάνεται απόδοση χρωμάτων με υψηλή ακρίβεια ακόμα και σε ευρεία γωνία θέασης, για ακόμα πιο ρεαλιστική εικόνα. Επιπλέον, με το Nano Black και την τεχνολογία Full Array Dimming**, ελέγχονται με ακρίβεια οι μονάδες οπίσθιου φωτισμού, αποδίδοντας βαθύτερο μαύρο, για μια εκπληκτική εμπειρία θέασης. 

Ανάμεσα στα τεχνικά χαρακτηριστικά των NanoCell τηλεοράσεων, συμπεριλαμβάνεται και ο a7 Gen2 επεξεργαστής με τον αλγόριθμο Deep Learning AI, που αναβαθμίζει την ποιότητα εικόνας, την καθαρότητα, την ευκρίνεια, τη λεπτομέρεια, τη φωτεινότητα και τον ήχο. 

Τέλος, με την υποστήριξη του 4K Cinema HDR στα μοντέλα των Nanocell τηλεοράσεων, ο θεατής βιώνει μια συναρπαστική κινηματογραφική εμπειρία με μοναδικές εικόνες και ζωντανά χρώματα, ενώ το Dolby Vision HDR και το Dolby Atmosολοκληρώνουν την υψηλή απόδοση εικόνας και ήχου HDR.