Μεγαλύτερη ευκολία και περισσότερος #XronosGiaEmena με την προσφορά ολοκληρωμένης λύσης για την φροντίδα των ρούχων από την LG

Με την αγορά ενός πλυντηρίου-στεγνωτηρίου LG, η εταιρεία προσφέρει το απορρυπαντικό όλου του χρόνου

Η ASEPA Trading Co., LTD και η Cyprus Radiolectrix Cο., LTD ανταμείβει τους καταναλωτές για την επιλογή τους και με κάθε αγορά LG πλυντηρίου-στεγνωτηρίου προσφέρει δώρο το απορρυπαντικό όλου του χρόνου* , 4 τεμάχια SKIP SPRING FRESH σκόνη 52 μεζούρες. Στην προωθητική ενέργεια συμμετέχουν οι κωδικοί  FH4A8FDH2N, FH4U2TDH1N, FH695BDH2N, FH4U1JBH6N.

Με προηγμένη τεχνολογία και καινοτόμες λειτουργίες, τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις κι ασύγκριτα αποτελέσματα για ρούχα στεγνά και καθαρά με το πάτημα ενός κουμπιού. Ταυτόχρονα εξασφαλίζουν εξοικονόμηση χώρου και προσφέρουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο, συνδυάζοντας δύο λειτουργίες σε μία συσκευή. Με ποικιλία στις επιλογές χωρητικότητας όπως 12kg/8kg, 10,5kg/7kg, 9kg/6kg, 8kg/4kg, τα πλυντήρια στεγνωτήρια της LG καλύπτουν πλήρως τις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.

Επιπλέον, η τεχνολογία 6 Motion Direct Drive της LG προσφέρει ακόμα καλύτερη απόδοση πλύσης και φροντίδας στα υφάσματα με λιγότερους κραδασμούς και θόρυβο κατά την πλύση και το στέγνωμα, ενώ ο μηχανισμός Inverter Direct Drive, διαθέτει 10-ετή εγγύηση και πιστοποίηση καλής λειτουργίας από την γερμανική ένωση VDΕ, επιβεβαιώνοντας την αξιοπιστία τους.  

Τέλος, μέσω της τεχνολογίας Eco Hybrid που διαθέτουν ορισμένα μοντέλα της σειράς πλυντηρίων-στεγνωτηρίων, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στην εξοικονόμηση νερού και στη μείωση του χρόνου του κύκλου στεγνώματος, ανάλογα με τις προτεραιότητές τους, ενώ επίσης η τεχνολογία TrueSteamTM προσφέρει έως 99,9% μείωση των αλλεργιογόνων καθώς και τη δυνατότητα ανανέωσης και φρεσκαρίσματος των ρούχων.

 

*Το «απορρυπαντικό όλου του χρόνου» υπολογίζεται με βάση την εκτίμηση της μέσης ετήσιας κατανάλωσης απορρυπαντικού ενός μέσου νοικοκυριού, που υπολογίζεται σε περίπου 200 πλύσεις τον χρόνο.

LG Washer-Dryer Line up Promo with SKIP

 

Επισκεφτείτε την ASEPATrading στα:

ASEPA Trading Co. Ltd
Cyprus Raiolextric Co Ltd
211 Strovolos Ave., 2049 Nicosia, Cyprus

www.asepatrading.com/
https://www.facebook.com/LGASEPACYPRUS
https://www.instagram.com/asepa.crc.lg.cyprus/

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο:

Tel.: +357-22-455550, Fax.: +357- 22-512258
E-mail: asepa@asepa.com.cy