Νέος ψυγειοκαταψύκτης A+++-20% με Centum System™ από την LG Electronics

Εξοπλισμένο με Centum System™ και την τεχνολογία NatureFRESH, το νέο μοντέλο της LG αποτελεί την έξυπνη επιλογή για τα επόμενα 20 χρόνια προσφέροντας #MeresGematesEnergeia

Η ASEPA Trading Co., LTD και η Cyprus Radiolectrix Cο., LTD παρουσιάζει στην Κυπριακή αγορά την προηγμένη τεχνολογία Centum System™ που ενσωματώνεται στο νέο ψυγειοκαταψύκτη GBB60NSYQE της LG προσφέρει κορυφαία ενεργειακή απόδοση και εντυπωσιακή ανθεκτικότητα καθώς συνοδεύεται από 20 χρόνια εγγύηση.

Εξοπλισμένος με γραμμικό συμπιεστή Inverter ενεργειακής απόδοσης  A+++ -20% το νέο μοντέλο ψυγειοκαταψύκτη της LG καθιστά την έξυπνη και ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους. Διαθέτει επίσης πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας βάσει της δοκιμής 20ετούς κύκλου ζωής που πραγματοποιήθηκε από το παγκοσμίου φήμης ινστιτούτο δοκιμών VDE για την αξιοπιστία και την αντοχή του.

Βασικό χαρακτηριστικό του ψυγειοκαταψύκτη GBB60NSYQE αποτελεί η τεχνολογία NatureFRESH της LG η οποία διαθέτει 3 λειτουργίες για να διατηρούνται τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα: το FRESH Balancer, το FRESH Converter και τη NatureFRESH Ψύξη.

Συγκεκριμένα:  

  • Το συρτάρι FRESH Balancer είναι εξοπλισμένο με ένα απλό διακόπτη που ρυθμίζει τη βέλτιστη υγρασία για την αποθήκευση των φρούτων και των λαχανικών ώστε να παραμείνουν φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα.
  • Το συρτάρι FRESH Converter επιτρέπει την επιλογή της σωστής θερμοκρασίας όταν ο χρήστης αποθηκεύει κρέας, ψάρι ή λαχανικά και
  • Το σύστημα ψύξης NatureFRESH κυκλοφορεί τον ψυχρό αέρα χρησιμοποιώντας πολλαπλούς αεραγωγούς για την ομοιόμορφη ψύξη του εσωτερικού χώρου στο ψυγείο με αποτέλεσμα την έως 76% καλύτερη κυκλοφορία του ψυχρού αέρα σε σχέση με τα συστήματα semi No Frost.

Τέλος, η LG ανασχεδίασε το εσωτερικό του ψυγείου ώστε να έχει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, όπως το βελτιωμένο αναδιπλούμενο ράφι το οποίο με 2 κινήσεις διπλώνει για να δημιουργεί χώρο για μια μεγάλη γκάμα αντικειμένων από μεγάλα δοχεία έως ψηλά μπουκάλια. Προκειμένου να ανταποκριθεί στην Ευρωπαϊκή τάση χρήσης του ψυγείου για την ψύξη του κρασιού, η εταιρεία αναβάθμισε τη σχάρα κρασιών ώστε να μπορεί να φιλοξενεί έως πέντε μπουκάλια κρασιού, καθώς επίσης δημιούργησε μεγαλύτερο συρτάρι καταψύκτη για να είναι δυνατή η κατάψυξη τροφίμων μεγάλου μεγέθους.

Το νέο μοντέλο GBB60NSYQE της LG είναι ήδη διαθέσιμο στην κυπριακή αγορά.

 

LG New Bottom Freezer with Centum System_Photo 3

LG New Bottom Freezer with Centum System_Photo 1

LG New Bottom Freezer with Centum System_Photo 2

LG New Bottom Freezer with Centum System_Photo 4

 

Επισκεφτείτε την ASEPATrading στα:

ASEPA Trading Co. Ltd
Cyprus Raiolextric Co Ltd
211 Strovolos Ave., 2049 Nicosia, Cyprus

www.asepatrading.com/
https://www.facebook.com/LGASEPACYPRUS
https://www.instagram.com/asepa.crc.lg.cyprus/

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο:

Tel.: +357-22-455550, Fax.: +357- 22-512258
E-mail: asepa@asepa.com.cy