Οι τηλεοράσεις και τα soundbars της LG κατακτούν για άλλη μια φορά τα κορυφαία βραβεία EISA

29-October-EISA

 

Η LG συνεχίζει το μεγάλο ρεκόρ επιτυχιών και λαμβάνει αναγνώριση για τα προϊόντα εικόνας και ήχου από τη μεγαλύτερη παγκοσμίως Ένωση Απεικόνισης και Ήχου

Κάθε χρόνο, κοινό και επαγγελματίες περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον να δουν ποια προϊόντα ψυχαγωγίας θα κατακτήσουν τις κορυφαίες διακρίσεις της Ένωσης Απεικόνισης και Ήχου (EISA-Expert Imaging and Sound Association): της μεγαλύτερης παγκοσμίως ομάδας εμπειρογνωμόνων 55 ευρωπαϊκών περιοδικών προερχόμενοι από 29 χώρες.  Πρόκειται φυσικά για τα γνωστά EISA Awards, που έχουν γίνει πια θεσμός και επιβραβεύουν τα κορυφαία προϊόντα της χρονιάς. 

Έτσι, τέσσερα προϊόντα της LG ξεχώρισαν για την εξαιρετική τους απόδοση, το μοναδικό τους σχεδιασμό και το όφελος προς τον καταναλωτή. Πρόκειται για την LG OLED TV (μοντέλο OLED65E9), την LG NanoCell TV (μοντέλο 65SM9000), το LG Soundbar (μοντέλο SL8YG) και το LG XBOOM Go (μοντέλο PK7).

Συγκεκριμένα, η LG OLED TV AI ThinQ διακρίθηκε με τον τίτλο "EISA BEST PREMIUM OLED TV 2019-2020", καθιστώντας αυτό το όγδοο συνεχόμενο έτος που μια LG OLED TV κερδίζει την πρώτη θέση σε αυτή την κατηγορία. Νικητής του χρυσού βραβείου 'iF Design Awards', νωρίτερα φέτος, η σειρά τηλεοράσεων E  65 ιντσών, που τροφοδοτείται από τον δεύτερης γενιάς έξυπνο επεξεργαστή alpha (Alpha) 9 Gen 2 της LG. Το προηγμένο chip προσφέρει αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας και ήχου ενισχυμένη από την τεχνολογία AI, βασισμένη στην αντίθεση και την ακριβή απόδοση χρώματος για την οποία είναι γνωστή η τεχνολογία OLED της LG. Οι κριτές της EISA επαίνεσαν τον άψογο σχεδιασμό της OLED 65E9 που ενσωματώνει διαφανές γυαλί δημιουργώντας τη ψευδαίσθηση μιας οθόνης που "στέκεται" στον αέρα, καθιστώντας την ελκυστική προσθήκη σε οποιοδήποτε χώρο.

Από την άλλη πλευρά, η LG NanoCell TV AI ThinQ απέσπασε τη διάκριση "EISA SMART HOME TV 2019-2020" για την εκπληκτική της εικόνα και ποιότητα ήχου, χάρη στη τεχνολογία NanoCell, το Full Array Local Dimming (FALD) και τον α7 Generation 2 επεξεργαστή της. Η επιτροπή της EISA εντυπωσιάστηκε με την ενισχυμένη εμπειρία χρήσης που προσφέρει, την απόλυτη άνεση που παρέχει η πλατφόρμα της LG AI ThinQ, και την εύκολη σύνδεση με το Google Assistant και το Amazon Alexa.  

Tο LG Soundbar και το LG XBOOM Go portable speaker, ξεχώρισαν στις κατηγορίες "EISA SOUNDBAR 2019-2020" και "EISA MOBILE SPEAKER 2019-2020", αντίστοιχα, για την εξαιρετική τους ποιότητα ήχου, αποτέλεσμα της συνεργασίας της LG με την Meridian, τον φημισμένο Βρετανικό προμηθευτή άριστης ποιότητας ήχου. 

Τα βραβευμένα από την EISA προϊόντα θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά οι επισκέπτες της φετινής IFA που θα επισκεφτούν το περίπτερο της LG στο Hall 18 του Messe Berlin από τις 6 μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου!

OLED, HiFi Systems

Πηγή LG