Χρήσιμες πληροφορίες από την LG για την αποδοτική αξιοποίηση των επαγγελματικών συστημάτων κλιματισμού κατά τη διάρκεια του χειμώνα

Τα LG MULTI V και LG Hydrokit αποτελούν τις πιο οικονομικές και αποδοτικές επιλογές για επαγγελματικές εφαρμογές


Σε  μια εποχή, κατά τη διάρκεια της οποίας το ενεργειακό κόστος αυξάνεται συνεχώς αποτελώντας για πολλές επιχειρήσεις ανασταλτικό παράγοντα εξέλιξης, η ASEPA Trading Co., LTD και η Cyprus Radiolectrix Cο., LTD έρχεται να προσφέρει ολοκληρωμένες και αποδοτικές λύσεις ψύξης-θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης για επαγγελματικές εφαρμογές. Η τεχνολογική υπεροχή των επαγγελματικών συστημάτων της LG εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση στην ψύξη-θέρμανση κτιρίων ή εγκαταστάσεων και στην παραγωγή ζεστού νερού. Παράλληλα, οι λύσεις της εταιρείας φέρουν ειδική πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από τον αναγνωρισμένο και έγκυρο Οργανισμό ‘Eurovent’.

Συστήματα επαγγελματικού κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης

Τα ολοκληρωμένα συστήματα VRF κλιματισμού της LG MULTI V εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση, ενώ ταυτόχρονα είναι ενεργειακά αποδοτικά εξοικονομώντας σημαντικό μέρος από το κόστος λειτουργίας. Οι μονάδες Hydrokit της LG έρχονται να δώσουν αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα του υψηλού κόστους παραγωγής ζεστού νερού. Αποτελούν την καταλληλότερη λύση για την κάλυψη των συγκεκριμένων αναγκών, ειδικά σε μεγάλες ποσότητες. Η λειτουργία τους είναι φιλική προς το περιβάλλον, καθώς βασίζεται στον ατμοσφαιρικό αέρα και την ηλεκτρική ενέργεια, και όχι σε συμβατικές πηγές ενέργειας, όπως το πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο. Έτσι, η μείωση στο κόστος λειτουργίας, σε σχέση με ένα παραδοσιακό σύστημα, μπορεί να φτάσει μέχρι και 50%.

Η LG, ως κορυφαία εταιρεία στην κατασκευή λύσεων ψύξης και θέρμανσης, παραθέτει έξι σημαντικές συμβουλές για τους επαγγελματίες:

  • Επιβεβαιώστε ότι οι υψηλοί συντελεστές απόδοσης είναι πιστοποιημένοι κατά Eurovent, τον μεγαλύτερο ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης στην Ευρώπη.
  • Λάβετε υπ’ όψιν σας όλες τις παραμέτρους για να εξοικονομήσετε πόρους. Για παράδειγμα, σε περιπτώσεις χώρων, όπως τα ξενοδοχεία, όπου υπάρχουν διακυμάνσεις «ζήτησης» κλιματισμού κατά την διάρκεια της ημέρας (π.χ. κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπου όλοι οι ένοικοι είναι στα δωμάτιά τους, η ζήτηση για κλιματισμό είναι 100%, ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας κυμαίνεται στο 50%) ενδείκνυνται λύσεις όπως VRF πολυζωνικά συστήματα απευθείας εκτόνωσης Multi V αντί για τα παραδοσιακά συστήματα ψυκτών. Αυτό προτείνεται γιατί οι μονάδες κεντρικού κλιματισμού είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να δουλεύουν εξίσου αποδοτικά τόσο σε πλήρες όσο και σε μερικό φορτίο (είτε δουλεύουν ταυτόχρονα όλες οι εσωτερικές μονάδες σε όλα τα δωμάτια είτε μερικές από αυτές) καθώς η απόδοση των εξωτερικών μονάδων και αντίστοιχα η κατανάλωσή τους προσαρμόζεται ανάλογα με την ζήτηση των εσωτερικών μονάδων.
  • Ελέγξτε πως διαχειρίζονται την απόψυξη τα συστήματά σας. Τεχνολογίες όπως η τμηματική απόψυξη της εξωτερικής μονάδας συντηρούν τις εσωτερικές μονάδες σε λειτουργία θέρμανσης, διατηρώντας το επίπεδο άνεσης των πελατών.
  • Απολαύστε μεγαλύτερη αποδοτικότητα στη θέρμανση, ειδικά σε θερμοκρασίες κάτω του μηδενός, αξιοποιώντας την τεχνολογία Vapor Injection.
  • Επιλέξτε ημικεντρικές διαιρούμενες μονάδες και πολυζωνικά συστήματα κατάλληλα για κάθε χώρο από τη μεγάλη ποικιλία εσωτερικών μονάδων που διαθέτει η LG. Χάρη στην εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία τους και το χαμηλό ύψος τους, μονάδες όπως οι κασέτες μίας κατεύθυνσης και οι αεραγωγοί χαμηλού προφίλ είναι ιδανικές για δωμάτια ξενοδοχείων.
  • Για ήδη εγκατεστημένα συστήματα με εσωτερικές μονάδες τύπου fan coil νερού και ψύκτες, τα οποία θέλουμε να επεκτείνουμε, υπάρχει δυνατότητα επέκτασης με καινούριο σύστημα το οποίο θα καλύπτεται ενιαία από μία εξωτερική μονάδα κεντρικού κλιματισμού Multi V VRF και μονάδα Ηydrokit, που αντικαθιστά τον ψύκτη ώστε να έχουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα αέρα-νερού.

 

LG-Multi-V-IV

LG-Hydrokit

 

Επισκεφτείτε την ASEPATrading στα:

ASEPA Trading Co. Ltd
Cyprus Raiolextric Co Ltd
211 Strovolos Ave., 2049 Nicosia, Cyprus

www.asepatrading.com/
https://www.facebook.com/LGASEPACYPRUS
https://www.instagram.com/asepa.crc.lg.cyprus/

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο:

Tel.: +357-22-455550, Fax.: +357- 22-512258
E-mail: asepa@asepa.com.cy